2011

http://fs.baumit.bg

Сезони 2011Уважаеми приятели на Баумит,

В света на модата хиляди фирми се състезават да ни направят по-хубави, по-елегантни, по-млади, по-атрактивни и в крайна сметка – по-търсени. Но само малцина успяват да го постигнат. Модата е доста хлъзгава и опасна територия – променя се често и може да ви изиграе лоша шега. Всъщност тя отминава, но стилът – никога! Защото когато говори стилът, всички модни тенденции стоят мирно и слушат. Перифразирайки големия Унгаро, ние от Баумит казваме:
„Ако ви е поразила красотата на една сграда, но не можете да си спомните с какво е била облечена, значи тя е била облечена перфектно.”

„Нямам нищо против модата да излезе на улицата – бе казала великата Коко Шанел – но съм категорично против, тя да се ражда там”.

Ние от Баумит държим модата в строителството да се ражда в проектантските ателиета и да бъде изпълнявана от достойните наследници на Кольо Фичето, но същевременно съзнаваме, че най-важното жури за нея сме всички ние:

  • защото ние живеем в тази среда
  • защото тя действа на съзнанието ни, а и подсъзнателно всеки ден
  • защото неусетно тя възпитава децата ни
  • градската среда е връзката ни с природата, с нейното удивително многообразие на цветове и форми, с нейния стил, понякога сдържан и пестелив, а друг път – разюздано безгрижен и щедър, пълен с багри и светлина
И тъй като Баумит диктува модата в строителните материали, бихме искали вие, да имате възможност чрез гласуване, да покажете кои Баумит-фасади, се харесват на тези, които всеки ден ги гледат отивайки на работа или бързайки да се приберат вкъщи. 

Посетете и гласувайте в нашия нов интернет-сайт
„Фасада на сезона” 2011!


Там ще имате възможност да гласувате по веднъж за любим обект от всяка наша модна колекция: „Баумит Зима 2011”, „Баумит Пролет 2011”, „Баумит Лято 2011” и „ Баумит Есен 2011”. Разглеждайте нашите колекции и ще забележите, че въпреки всичко, „бавно и полека” настроението и свободата на фантазията създават новата градска среда. Ще откриете как с помощта на Баумит става изкуство да „изкъпеш” старото и да го покажеш в цялата му прелест.

Участвайте в най-голямото архитектурно жури! Не забравяйте, че всяка фасада е своеобразно ревю на мечтите на архитекти, инвеститори и изпълнители. Всеки глас е ценен за Баумит и за създателите на тези прекрасни сгради!